Loturile licitației pot fi studiate pe site-ul licitației și pot fi văzute la sediul galeriei, unde sunt expuse înaintea licitației. La fața locului vă puteți convinge despre starea lucrărilor și totodată puteți să cereți informații suplimentare despre loturile care vă interesează sau despre procesul de licitare de la personalul galeriei, pe adresa de e-mail office@galeriaquadro.ro sau la numerele de telefon: 0040-374 067 362, 0040–745 341 380.

Licitația se desfășoară exclusiv online. Pentru a participa, este necesar să vă creați un cont și să vă autentificați.

În timpul licitației, nu trebuie să stați tot timpul în fața calculatorului. Puteți să setați o limită maximă la care sunteți dispus să licitați pentru lotul respectiv. Setarea limitei maxime se face manual, din motive de siguranță. Dacă există contraoferte, programul va licita pentru Dvs. pentru următoarea treaptă. Dacă nu mai există contraoferte, nu se va atinge limita maximă setată și Dvs. puteți câștiga lotul la prețul ultimei oferte. Nimeni nu poate câștiga licitarea lotului la o treaptă mai mică sau egală cu cea a limitei maxime pe care ați setat-o.

Este important să știți că această limită maximă vă este vizibilă doar Dvs., programul afișând doar oferta curentă.

Dacă nu doriți să setați o ofertă maximă, în timpul licitării, în dreptul imaginii puteți licita pe oferta următoare, apăsând butonul de licitare. Dacă apare cupa verde lângă prețul curent, înseamnă că oferta cea mai mare este la Dvs.

Orice ofertă depusă reprezintă obligație de plată, dacă lucrarea se adjudecă pentru acel preț.

În cazul în care nu doriți să licitați direct, puteți să împuterniciți Galeria Quadro prin e-mail, stabilind loturile și limitele maxime pentru care doriți ca galeria să liciteze pentru Dvs. Este necesar să depuneți împuternicirea Dvs. până la cel târziu ora 12:00 a ultimei zile de licitație. Pentru siguranță, puteți să vă asigurați telefonic că împuternicirea Dvs. a fost primită și înregistrată. Ofertele Dvs. vor deveni active pe site-ul licitației în momentul în care începe licitația.

Pentru loturile câștigate, peste prețul de adjudecare, se plătește comisionul casei de licitație de 20% (sau 18% pentru adjudecările cumulative de peste 30.000 EUR) și taxa de arte plastice (0,5% din prețul total), conform Regulamentului de licitație.

După achitarea lucrării, aceasta poate fi ridicată de la galerie sau poate fi expediață de către galerie pe cheltuiala cumpărătorului.

Galeria Quadro asigură garanție nelimitată prin certificat de vânzare pentru autenticitatea lucrărilor achiziționate de Dvs.